Termékeink

Keresés
Close this search box.

Zsaluzia

Hazánkban is egyre népszerűbb külsőárnyékolási rendszer. Működési elve a reluxáéhoz hasonló, de a külső hatásoknak maximálisan ellenálló, masszív, hatékony kivitel. Előnye, hogy a természetes fény beáramlását szabályozhatjuk anélkül, hogy a friss levegőről le kellene mondanunk. Bármely típus mellett dönt, garantáljuk, hogy a kiváló minőségű alkatrészeknek, és az időjárásálló lamelláinknak köszönhetően évekig elégedett lesz termékünkkel.

Kivitelezés
Domború 80 mm-es lamellái peremezett kivitelűek, és több színben rendelhetők. A zsaluzia megvezetést igényel, amit vagy feszítéssel, vagy vezetősínnel oldható meg. A gumírozott vezetősínben futó fém betétek csökkentik a működéskor keletkező zajokat és elősegítik az egyenletes lefutást.

Mozgatás
A zsaluziák mozgatása hajtókaros (kurblis) megoldással, vagy motorosan oldható meg. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, választhatunk az egyszerű kapcsolós változat, a távirányítós- és akár a teljesen automatizált kivitel közül. Utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjti a lamellákat, új épületeknél falba süllyesztve építhető be.

Ajánlatkérés